Ειδήσεις

Κραυγή αγωνίας για αγγελούδι που χρειάζεται εμφύτευμα

Πίσω από την έκκληση βοήθειας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, μια ακόμη δραματική ανθρώπινη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα αγόρι μόλις 3,5 ετών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Δίκτυο, «ένα αγόρι ανασφάλιστο και άπορο πάσχει από αμφοτερόπλευρη σοβαρή συγγενή βαρηκοΐα. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του Ακουολογικού Τμήματος ΠΑΓΝΗ, η τοποθέτηση ακουστικού δεν αναμένεται να έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα».

Η πανάκριβη επέμβαση

Η τοποθέτηση διπλού κοχλιακού εμφυτεύματος ενδείκνυται στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω σοβαρότητας, αλλά είναι πολύ δαπανηρή, περίπου 20.000 ευρώ.

Για αυτό και το Δίκτυο παρακαλεί «όποιον συμπολίτη μας μπορεί να βοηθήσει, να μας ενημερώσει».

«Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης», συνεχίζει η ανακοίνωση, «λειτουργεί από τις αρχές του 2012, εξ ολοκλήρου με τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και έχει εξυπηρετήσει 1.500 ξεχωριστά άτομα με 5.000 ιατρικές πράξεις. Οι πολίτες που ζητούν τη βοήθειά μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Η στελέχωση και η υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης γίνεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς με τους 460 εθελοντές, μέλη ή φίλους του "Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου", http://koinoniaher.gr, στηριζόμενη μόνο στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, χωρίς καμία οικονομική, πολιτική, κομματική ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση, κατεύθυνση, εποπτεία ή υστεροβουλία, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει το έμψυχο υλικό για μία άλλη πολιτική και μία άλλη κοινωνία, που θα υπηρετούν τον άνθρωπο.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, να μας ενημερώσει στο τηλέφωνο: 2813 008 525 (10-12 π.μ.) ή στο mail  info@koinoniaher.gr ή στο λογαριασμό μας (με την ένδειξη = ΚΟΧΛΙΑΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ).

Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

DE 1121862-5 και IBAN GR81 0870 0970 0000 0001 1218 625».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια