Ειδήσεις

"Ψεκάζουν" τις φανέλες των ποδοσφαιριστών λόγω ψύλλων

Αγανακτισμένοι δηλώνουν φίλαθλοι και παράγοντες της ομάδας του Μοχού που, σύμφωνα με πληροφορίες, για δεύτερη χρονιά αντιμετωπίζουν στο γήπεδο της ομάδας «σφοδρή επίθεση» από ψύλλους που πιθανότατα έχουν άμεση σχέση με μια στάνη που γειτνιάζει με το γήπεδο της περιοχής.

Η ανησυχία και η οργή τους είναι έντονη, ενώ το θέμα έχει ήδη αποτελέσει σημείο τριβής με πολλούς παράγοντες της περιοχής, που έχουν από την προηγούμενη χρονιά ενημερωθεί για το θέμα.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας του Μοχού κ. Μανώλης Ζερβάκης στο neakriti.gr, «το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και τα ρούχα των ποδοσφαιριστών που ήταν γεμάτα ψύλλους σήμερα ψεκάστηκαν. Το θέμα δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε και φοβάμαι ότι δε θα είναι και η τελευταία. Κάτι πρέπει να γίνει. Εμείς εκείνο το οποίο ζητάμε είναι το γήπεδο να είναι καθαρό και να μην κινδυνεύει κανείς από τους φιλάθλους. Γιατί όλα καλά με τα ρούχα των παιχτών, αλλά αν κανένας ψύλλος τσιμπήσει κάποιο παιδί που θα έρθει για τον αγώνα; Ας το δει η δημοτική Αρχή Χερσονήσου το θέμα, γιατί είναι αρκετά σοβαρό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια