default-image

Κρίσιμες ώρες για το κοριτσάκι από το ναυάγιο

Κρήτη
Κρίσιμες ώρες για το κοριτσάκι από το ναυάγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματική μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι θεράποντες γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για να κρατήσουν στη ζωή το μόλις 2 ετών κοριτσάκι που διασώθηκε από το ναυάγιο, το οποίο σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Το μικρό αγγελούδι εξακολουθεί, όπως τόνισε χθες η αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ Λένα Μπορμπουδάκη, να παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή.

«Η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη και αιμοδυναμικά είναι ασταθής», συμπλήρωσε η ίδια μιλώντας στη "Νέα Κρήτη". Ωστόσο, το μόνο παρήγορο, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, είναι το γεγονός, όπως είπε η κ. Μπορμπουδάκη, πως αποκαταστάθηκε η νεφρική δυσλειτουργία και αντιμετωπίστηκε η βαριά μορφής αφυδάτωση που παρουσίαζε.

Στο μεταξύ, καλά στην υγεία του είναι ο ένας από τους 4 Αιγύπτιους ναυαγούς που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Όπως ανέφερε χθες το μεσημέρι ο διοικητής του νοσοκομείου Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ο αλλοδαπός άνδρας παρουσίαζε πυρετό, όμως οι εξετάσεις του έδειξαν πως δεν είχε κάποια λοίμωξη.

Της Ιωάννας Βλαχάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News