default-image

Τα λέει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης

Ποδόσφαιρο
Τα λέει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, συνομίλησε με τον Στέφανο Αθανασιάδη και οι δυο τους συμφώνησαν να υπάρξει ραντεβού του παίκτη με τη διοίκηση έτσι ώστε να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το θέμα των ημερών είναι για τον ΠΑΟΚ η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο διεθνής φορ δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πληροφορίες για συμφωνία του με τον «δικέφαλο του Βορρά». Οι φήμες που ήθελαν τον Αθανασιάδη να ψάχνει την πόρτα της εξόδου, με αυτές τις εξελίξεις, είχαν φουντώσει, ωστόσο στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν το θέμα κι άρχισαν τις επαφές με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

Για τον λόγο αυτό, ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (09/09) και μίλησε για λίγη ώρα με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει κάθε λεπτομέρεια και να τελειώσει οριστικά το θέμα. Αυτό που «βγαίνει» είναι ότι το ραντεβού θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας και στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία για υπογραφές και ανακοινώσεις της ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News