default-image

Διήμερο φιλικών για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Διήμερο φιλικών για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερο φιλικών αγώνων είναι αυτό το σαββατοκύριακο για τον Εργοτέλη. Σήμερα η ομάδα του Ηρακλείου θα παίξει με τον Γιούχτα (18.30) στις Αρχάνες και αύριο θα πάει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Στις προπονήσεις που έγιναν χθες, το πρωί το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις ταχυδύναμης και ειδικής ποδοσφαιρικής δύναμης.

Το απόγευμα οι παίκτες έκαναν παιχνίδια τακτικής και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Τζανακάκης (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Πίτσος (ενοχλήσεις στο ισχίο) και Παντελάκης.

Εντωμεταξύ με την έλευση του Λυκογιάννη από την Πέμπτη και εκτός απροόπτου και την ολοκλήρωση της μεταγραφής Ματουκου, ο Εργοτέλης πλησιάζει στο να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές μεταγραφές, και πιθανότατα θα προστεθεί ένα τελευταίο κομμάτι στο παζλ.

Οι "κιτρινόμαυροι" απέκτησαν τους Τσέρνι, Μεγί, Γιουσούφ, Στράους, Καζναφέρη, Μπογκντάνοφ, Άλαν, Νόσκοβιτς, ενώ από τις ακαδημίες προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο Δασκαλάκης. Αρκετοί νέοι παίκτες και ουσιαστικά σε αυτούς μπορούμε να προσθέσουμε τον παλιό Τζανακάκη, καθώς επεκτάθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό αλλά και την επιστροφή Μπρούνο που αναφέραμε χθες. Παράλληλα, το ενδιαφέρον για τον Τσεσνάουσκις εξακολουθεί να υφίσταται, αλλά ο προπονητής προτιμάει έναν επιθετικό περιοχής. Όπως και να χει όμως, ο Εργοτέλης δείχνει να έχει ενισχυθεί σημαντικά με τον Χουάν Φεράντο θα έχει ιδιαίτερα δυσκολο έργο για να μοντάρει την ομάδα του ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News