default-image

Η καταγγελία για βιασμό που σόκαρε

Κρήτη
Η καταγγελία για βιασμό που σόκαρε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το... έτσι θέλω προσπάθησε ένας 48χρονος Ηρακλειώτης να κάνει την πρώην ερωτική του σύντροφο να τον ποθήσει ξανά και να γίνουν και πάλι ζευγάρι. Και φυσικά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, όταν είδε και απόειδε πως δεν μπορεί να τη μεταπείσει, τότε άρχισε να τη χτυπά, ενώ στη συνέχεια τη βίασε!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, της έκοψε τα μαλλιά και μάλιστα με μαχαίρι! Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας της γυναίκας.

Ούτε στα πιο εφιαλτικά όνειρά της φαίνεται πως η 28χρονη αλλοδαπή, πρώην σύντροφος του 48χρονου, δεν είχε συναντήσει τέτοια συμπεριφορά σε βάρος της. Αυτό τουλάχιστον έδωσε να καταλάβουν οι αστυνομικοί στους οποίους βρήκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης "καταφύγιο", λίγες ώρες μετά τα όσα πέρασε στα χέρια του άλλοτε αγαπημένου της, και στους οποίους κατήγγειλε το περιστατικό.

«Μου ζήτησε να συζητήσουμε, είχα αρνηθεί και ξανααρνηθεί. Τελικά, όταν συναντηθήκαμε, με οδήγησε σε ερημική περιοχή στο Μαραθίτη, όπου και με κακοποίησε...», φέρεται να είπε η 28χρονη, που διαμένει στο Ηράκλειο.

Με δάκρυα στα μάτια συνέχισε να μιλά η νεαρή κοπέλα, εξιστορώντας με το "ν" και με το "σ" πως η σχέση τους βρέθηκε σε τέλμα και τι ακριβώς εκτυλίχθηκε όταν δέχτηκε να βρεθούν από κοντά μετά από απανωτά τηλεφωνήματα και παρακάλια για να μιλήσουν.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη φέρεται να είπε πως τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ο 48χρονος Ηρακλειώτης και φερόμενος ως δράστης, που μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εργάζεται στα Χανιά, τη χτύπησε με τα χέρια του και τη βίασε. Κι αυτό γιατί, όπως φέρεται να είπε η 28χρονη, δεν ήθελε η ίδια να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Παράλληλα, η κοπέλα φέρεται να είπε πως ο 48χρονος έπιασε ένα μαχαίρι και της έκοψε τα μαλλιά. Εξάλλου, εμφανέστατες ήταν οι τούφες από τα μαλλιά της που είχαν κοπεί.

Η 28χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ παρά τις αστυνομικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που χειρίζεται την υπόθεση, ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε τελικά τη σύλληψη, καθώς πέρασε το 48ωρο του αυτόφωρου και παρέμενε άφαντος. Πλέον ο 48χρονος θα έχει να κάνει με τις ανακριτικές Αρχές.

Της Ιωάννας Βλαχάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News