Ειδήσεις

Χρυσό μετάλιο στον Κ.Μητσοτάκη από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για την τεράστια προσφορά του στη δημιουργία και λειτουργία του Πολυτεχνείου Κρήτης στα Χανιά θα αποδώσει αύριο το Ίδρυμα.

 Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του Πολυτεχνείου, στις 7 αύριο το απόγευμα, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, θα απονεμηθεί το χρυσό μετάλλιο στον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Πρόκειται για την ανώτατη τιμητική διάκριση του Ιδρύματος. Και βεβαίως δε θα μπορούσε να προσφερθεί κάτι λιγότερο ως βραβείο στον πρώην πρωθυπουργό, αφού είναι εκείνος που έβαλε τα θεμέλια για την ίδρυσή του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σχετική εισήγησή του ο πρύτανης Βασίλειος Διγαλάκης, «προτείνω να απονεμηθεί το χρυσό μετάλλιο του Ιδρύματος στον πρώην πρωθυπουργό και συμπολίτη μας κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης προτείνεται για τη σημαντική και επί μακρό χρονικό διάστημα συνεισφορά του στο Ίδρυμα και ιδιαίτερα για την εξεύρεση και αγορά του οικοπέδου στο οποίο στεγάζεται σήμερα το Πολυτεχνείο Κρήτης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει ακόμα και σήμερα, μετά την απόσυρσή του από την πολιτική σκηνή, να ενδιαφέρεται για το Πολυτεχνείο Κρήτης»...

Σχόλια