default-image

Δύσκολη η αποστολή του Αστέρα στη Γερμανία

Ποδόσφαιρο
Δύσκολη η αποστολή του Αστέρα στη Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει απόψε (21:30 novasports 1) ένα θετικό αποτέλεσμα από την γερμανική Μάιντς ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη. Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αφού η Μάιντς δεν είναι Ροβανιέμι. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Στάικος Βεργέτης έχιε να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Ουσέρο και Μπαράλες που είναι τραυματίες.

Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Αστέρας θα αποτελείται από τους εξής: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊαν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Μπατιμπανγκά, Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις.

Από την πλευρά της η Μάιντς έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Κάσπερ Χιούλμαντ, προβληματίζεται για την έλλειψη επίσημων αγώνων. Ο Δανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σλίσκοβιτς, ενώ ο δικός μας Καπίνο αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Η Μάιντς αναμένεται να παραταχθεί με τους: Κάριους, Μπροσίνσκι, Νοβέσκι, Μπελ, Ντίας, Γκαϊς, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Μίλερ, Κου, Τζούριτσιτς, Οκαζάκι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News