default-image

Αναστασίου: «Καλό ότι δε χάσαμε, αλλά και επικίνδυνο»

Ποδόσφαιρο
Αναστασίου: «Καλό ότι δε χάσαμε, αλλά και επικίνδυνο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικίνδυνη χαρακτήρισε την «λευκή» ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των «πράσινων», μιλώντας μετά το τέλος του ματς στον ΟΤΕ, στάθηκε στην υπομονή και την ωριμότητα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του στον επαναληπτικό και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως με αυτά τα στοιχεία αλλά και την βοήθεια του κόσμου θα πάρουν τη νίκη-πρόκριση. Ευχαριστημένος από την προσαρμογή των παικτών του μετά την αναγκαστική αλλαγή του Μέντες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι αν δεν χάσεις είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά και επικίνδυνο. Με βάση τη συνολική μας εικόνα, η Σταντάρ έκανε φάσεις από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Ήμασταν κυρίαρχοι και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ και να μιλάγαμε για ένα άλλο ματς στην Λεωφόρο. Αυτό που ξεκίνησε η περσινή ομάδα έχει πολύ δρόμο ακόμη για να το πετύχει. η ομάδα έχει πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμη, έχουμε πέντε μέρες μέχρι τον επαναληπτικό. Να γυρίσουμε πίσω και εν συνεχεία να δούμε και το ματς της Σταντάρ απέναντι στην Κορτράικ το Σάββατο. Στην έδρα μας παίζουμε διαφορετικά, χρειαζόμαστε ωριμότητα και υπομονή και με την βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση».

Για τον Μέντες: «Ένιωσε ένα σφίξιμο στο γόνατο και έπρεπε να αλλάξουμε τα σχέδια μας δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη και πάντα είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε το κενό. Αυτό φάνηκε και τώρα όπου στο τελευταίο 20 λεπτο δείξαμε φρεσκάδα και είχαμε δυνάμεις».

Για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν: «Το σημαντικό όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο είναι το κίνητρο. Όταν υπάρχει φιλοδοξία και ο στόχος να παίζεις στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για να μπορέσεις να ανανεωθείς και να γίνεις καλύτερος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News