default-image

Νεαροί έκλεβαν πεζούς και συνελήφθησαν

Κρήτη
Νεαροί έκλεβαν πεζούς και συνελήφθησαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από νωρίς στην παρανομία μυήθηκαν πέντε νεαρά αγόρια από την Αλβανία, που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Ηρακλείου για κλοπές σε βάρος γυναικών και νεαρών ατόμων.

Πεδίο δράσης τους το κέντρο, αλλά και προάστια του Ηρακλείου. Οι νεαροί αλλοδαποί ανάμεσά τους και ένας ανήλικος επέλεγαν τα θύματά τους και με τη μέθοδο του αιφνιδιασμού και κρατώντας μαχαίρι τους αποσπούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, αντικείμενα αξίας που είχαν μαζί τους, ενώ δε δίσταζαν να τους αφαιρούν από το λαιμό ακόμη και αλυσίδες που φορούσαν.

Συνολικά, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, μετά και το τελευταίο "χτύπημά" τους, προέκυψε πως εμπλέκονται σε 16 τουλάχιστον περιπτώσεις κλοπών και ληστειών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δρούσαν με διαφορετική σύνθεση της ομάδας, ενώ δύο εξ αυτών φέρονται να βαρύνονται για τις περισσότερες επιθέσεις.

Πλέον τα νεαρά άτομα, που φέρονται να αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους, είναι για τις πράξεις τους αυτές, αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.     

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News