default-image

Ο Παραδεισανός δήμαρχος Αμαρίου

Ο Παραδεισανός δήμαρχος Αμαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nέος δήμαρχος Αμαρίου ο Παραδεισανός, ο οποίος  αντικαθιστά τον Παντελή Μουρτζανό, μετά και από την επίσημη απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Χανίων (ακύρωση της εκλογής του τελευταίου λόγω κωλύματος).

Ο επικεφαλής της παράταξης Παντελής Μουρτζανός πρότεινε τον κ. Παραδεισανό, με τους δημοτικούς συμβούλους να επικροτούν και με το παραπάνω  την απόφασή του.

Εν συνεχεία,  θερμά ευχαρίστησε όμως τους συναδέλφους του και ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Γιάννης Γενεράλης , για την τιμή που του έκαναν να τον προτείνουν για να ηγηθεί του δήμου μετά την εμπλοκή που προέκυψε από το εκλογοδικείο, όμως αρνήθηκε τη θέση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι απάντησαν θετικά στο ερώτημα του Παντελή Μουρτζανού για το εάν πρέπει να γίνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του εκλογοδικείου. Επομένως, μέσα στο επόμενο 10ημερο, όπως προβλέπει ο νόμος, πιθανότατα θα γίνει η προσφυγή, κάτι που αναμένεται και από την πλευρά Σημαντήρα, με αίτημα ωστόσο την ακύρωση των εκλογών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News