Ειδήσεις

Ο Ν. Μαριάς για την Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού

Μήνυμα απηύθυνε ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νότης Μαριάς, για την 1η Παγκόσμια Συνάντηση του Απόδημου Ελληνισμού και τα εγκαίνια παράλληλης έκθεσης, που θα γίνουν απόψε στο Ηράκλειο.

Το μήνυμα του κ. Μαριά έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Ηρακλείου,

Αγαπητή Πρόεδρε του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου,

Σας ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση, προκειμένου να παρευρεθώ στην 1η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού με τίτλο "Η Αυτού Μεγαλειότης ο Έλλην Μετανάστης" και στα εγκαίνια έκθεσης με παλιό φωτογραφικό και ιστορικό υλικό, που αφορά τον Έλληνα της διασποράς.

Πλην όμως, θα έχω την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της έκθεσης να την επισκεφθώ.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους εμπνευστές αυτής της εκδήλωσης και όσους συμμετέχουν στη διοργάνωσή της, για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν, όπως του αξίζει, τον απόδημο Έλληνα.

Ο Ελληνισμός της διασποράς μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε πολλούς τομείς και έχει μεταλαμπαδεύσει τον ελληνικό πολιτισμό και τις παραδοσιακές αξίες και στα τέσσερα σημεία της γης.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωση.

Μήνυμα συμπαράστασης στον Κολυμβητικό Όμιλο

Μήνυμα προς τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου απηύθυνε ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νότης Μαριάς, για την ετήσια γιορτή του Ομίλου, όπου θα γίνουν και οι βραβεύσεις των αθλητών και προπονητών.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

Αγαπητέ Πρόεδρε του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου

κ. Ανδρουλάκη,

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να παραστώ στην ετήσια γιορτή του Ομίλου, κατά την οποία θα γίνει η βράβευση των αθλητών και προπονητών.

Συγχαίρω θερμά όλους τους νέους για το αγωνιστικό τους πνεύμα και τις επιδόσεις τους, καθώς και τους προπονητές τους για τη σωστή καθοδήγηση και συμβουλευτική.

Η αδιάλειπτη, επί 33 χρόνια, παρουσία του Κολυμβητικού Ομίλου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης του Ηρακλείου, αποδεικνύει πως ο αθλητισμός ενώνει, ενθουσιάζει και εμπνέει.

Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας και νέες διακρίσεις σε όλους.

Σχόλια