default-image

Κρατά το τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Κρατά το τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ντε Χάαγκ στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Η κρητική ομάδα δεν είχε τίποτα να επιδείξη στο α' ημίχρονο, οπότε και δέχτηκε το γκολ, αλλά στην επανάληψη μετά το 70' ανέβασε στροφές, έχασε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έδωσε τελικά χρόνο συμμετοχής και στον νεοαποκτηθέντα Μάιρον Τζορτζ, ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 72ο λεπτό και αποτέλεσε το επιθετικό δίδυμο μαζί με τον Σίσιτς που επίσης μπήκε αλλαγή στο β' ημίχρονο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία δημιουργήθηκε από τους Ολλανδούς στο 16ο λεπτό με το σουτ του Βαν Ντούινεν να περνά άουτ, αλλά η πρώτη κλασική ευκαιρία ήρθε στο 32' όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής με την εστία κενή δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Τελικά οι Ολλανδοί σκόραραν στο 39' με τον Άλμπερτ να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ.

Από εκεί και μετά, όμως οι δύο ομάδες δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους αδυνατούσαν να βρεθούν στα καρέ και το ματς κύλησε έτσι ως και το 73ο λεπτό οπότε και ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα.

Μετά από κόρνερ  του Μιλιάζες ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κατάφερε να διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα η κρητική ομάδα είχε και δεύτερη ευκαιρία με τον Κάλαϊτζιτς να πιάνει αυτή τη φορά την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο ΟΦΗ είχε και άλλη ευκαιρία να σκοράρει στο 85ο λεπτό, αλλά το ο Χάνσεν ήταν σε καλή θέση και απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Σίσιτς.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ:

Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Φαζός, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Φραγκουλάκης, Μακρής, Ροβίθης, Κουστιανικούλης, Πετρόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σίσιτς, Κάλαϊτζις, Αρτόλα, Μονιάκης και Τζορτζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News