default-image

Αναβρασμός στο Βενιζέλειο για την αξιολόγηση

Κρήτη
Αναβρασμός στο Βενιζέλειο για την αξιολόγηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά τα "μαύρα μαντάτα" της διαθεσιμότητας που απειλεί τουλάχιστον 100 εργαζομένους, καθώς όπως υποστηρίζουν, ο διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου υπέκυψε στο τελεσίγραφο του υπουργού Υγείας και προχωρά στην αξιολόγηση του προσωπικού.

Με δεδομένο ότι το 15% των εργαζομένων που θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία "πρέπει" να κριθούν ανεπαρκείς, οι εργαζόμενοι που συνεδριάζουν αυτή την ώρα καλούν το Νίκο Χαριτάκη να παραιτηθεί, αντί να παραδώσει μια τέτοια λίστα ντροπής στο υπουργείο.

«Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να αποσύρει τη απόφαση για τη ποσόστωση του 15% αλλιώς να παραιτηθεί για το καλό του νοσοκομείου, των εργαζομένων και των πολιτών», αναφέρει σε ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Χαριτάκης απέστειλε τους πίνακες της αξιολόγησης στο υπουργείο Υγείας χωρίς το προαπαιτούμενο του 15% εξηγώντας πως σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού.

Ωστόσο μεσολάβησε συνάντηση με το Μάκη Βορίδη, ο οποίος προειδοποίησε τους διοικητές πως όσοι δεν προχωρήσουν στην αξιολόγηση θα αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News