Ειδήσεις

Αναβάλλεται η διαμαρτυρία για τη σφαγή στη Γάζα

Αναβάλλεται για την Πέμπτη 31 Ιουλίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο η συγκέντρωση αλληλεγγύης της ΟΓΕ στον Παλαιστινιακό λαό.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί στα ΜΜΕ  για σήμερα Τρίτη 29 Ιουλίου στα Λιοντάρια, ωστόσο αναβάλλεται για να μην ταυτιστεί με ανάλογη εκδήλωση που προγραμματίστηκε στον ίδιο ακριβώς χώρο.

«Κάποιοι νομίζουν πως με κινητοποιήσεις της τελευταίες στιγμής θα ξεπλύνουν τις πομπές τους. Αναφερόμαστε κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ που ξαφνικά χθες Δευτέρα θυμήθηκε να εξαγγείλει συγκέντρωση την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε και συνεχίζει: «Νομίζει πως έτσι θα κρύψει την τακτική του πόντιου Πιλάτου που ακολουθεί και σε αυτό το θέμα και η οποία εκφράστηκε με τη συνυπογραφή από τον ευρωβουλευτή του Δ. Παπαδημούλη του απαράδεκτου κοινού ψηφίσματος ακαδημαϊκών, νομπελιστών και παλιών και νέων ευρωβουλευτών για την επίθεση στη Γάζα όπου αναφέρεται συγκεκριμένα: "Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει τον αποκλεισμό της Γάζας, όλες τις δολοφονίες. Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να σταματήσουν όλες τις επιθέσεις ρουκετών ενάντια στο Ισραήλ και τους Ισραηλινούς".

»Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να ταυτιστεί η ξεκάθαρη συγκέντρωση-καταγγελία της ΟΓΕ για τις από κοινού ευθύνες Ισραήλ-ΗΠΑ-ΕΕ και φυσικά της ελληνικής κυβέρνησης (ως προς τις διευκολύνσεις που παρέχει) για το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού, με την πολιτική της εξίσωσης του θύτη (Ισραήλ) με το θύμα (Παλαιστινιακός λαός), που ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται και η "ουρά" του (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) συναινεί», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Σχόλια