default-image

300% αυξήθηκε η επισκεψιμότητα στο cyberkid.gr

Ελλάδα
300% αυξήθηκε η επισκεψιμότητα στο cyberkid.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εφαρμογή βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις σε App store και Play Store

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για την εφαρμογή cyberkid που υλοποιήθηκε από τη δίωξη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας με τη χορηγία της WIND στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας www.cyberkid.gr του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη «πρώτη» της εφαρμογής, το cyberkid βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις σε App store (Νο 21) στην κατηγορία news και Play Store (Νο 43) στην κατηγορία νέα applications.

Παράλληλα η επισκεψιμότητα στο site www.cyberkid.gr αυξήθηκε κατά 300% καταδεικνύοντας όχι μόνο τη χρηστικότητα της εφαρμογής, αλλά και τη διαρκή ανάγκη γονέων και παιδιών για έγκυρη ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Το cyberkid ξεχωρίζει για την καινοτόμο - όχι μόνο σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και παγκοσμίως -  Γραμμή SOS - Cyber Alert η οποία  δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα (touchscreen call) και σε πραγματικό χρόνο με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,  με πρωταρχικό σκοπό τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παιδιών, καθώς και κάθε γεγονότος το οποίο έχει να κάνει με κίνδυνο ή απειλή ζωής  κατά αυτών.

«Οι νέες γενιές αναπτύσσουν ταχύτατα ψηφιακή νοημοσύνη και κουλτούρα καθώς μεγαλώνουν μέσα στην τεχνολογία. Το κινητό τηλέφωνο και το Internet είναι μέρος της ζωής τους από μικρή ηλικία και χρειαζόμαστε θεσμικές πρωτοβουλίες όπως το site "www.cyberkid.gr" και το cyberkid App ώστε να εκπαιδεύονται για να αξιοποιούν την τεχνολογία με θετικό τρόπο» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News