default-image

Αναχώρησε για Βέλγιο ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Αναχώρησε για Βέλγιο ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Βέλγιο για το αυριανό παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης .

 Η 20άδα που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου (Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης), μαζί με το τεχνικό τιμ και τον Γιάννη Αλαφούζο πέταξαν  για τις Βρυξέλλες κι από εκεί οδικώς μέχρι τη Λιέγη.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως ούτε αυτή τη φορά θα είναι... μόνοι τους, καθώς σ' αυτήν την πρώτη μεγάλη "μάχη" της σεζόν θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 700 φίλους του «τριφυλλιού» (στην πλειοψηφία τους από την Κεντρική Ευρώπη), που εξασφάλισαν ήδη εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση του «Μορίς Ντουφράζν».

Κατά την αναχώρηση, ο Μέντες μίλησε για ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη... «Δουλέψαμε αρκετά καλά πέρυσι για να βρισκόμαστε πριν από αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Είναι μια πρόκληση αυτά τα παιχνίδια για μας. Είναι καλό που είμαστε ίδια ομάδα με πέρυσι και θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και μαχητικό πνεύμα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News