default-image

"Οργισμένα" νιάτα "ξεσπούσαν" σε πινακίδες και τοίχους

Κρήτη
"Οργισμένα" νιάτα "ξεσπούσαν" σε πινακίδες και τοίχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, τέσσερις νεαροί, ηλικίας 15, 27, 19 και 21 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι συλληφθέντες κινούμενοι με Ι.Χ αυτοκίνητο, είχαν προβεί στην φθορά ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας, σε περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία σπρέι και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, συνολικού μήκους 45 εκ.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι οι 27χρονος, 19χρονος και 21χρονος, είχαν προβεί χθες  τα ξημερώματα, στην αναγραφή συνθημάτων, σε τοίχο σχολικών εγκαταστάσεων στην Ιεράπετρα.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται  από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία,  οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News