default-image

"Καιρός να επιλέξουμε τον τουρισμό που θέλουμε" (Ηχητικό)

Κρήτη
"Καιρός να επιλέξουμε τον τουρισμό που θέλουμε" (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις στρεβλώσεις κάτω από τις οποίες λειτουργεί η αγορά στον τουριστικό χώρο ελλείψει νομοθετικού πλαισίου και άλλοτε λόγω τις πολυνομίας και γραφειοκρατίας, επιχειρεί να αντιμετωπίσει το σχέδιο νόμου για τον τουρισμό, η θεσμοθέτηση των θεματικών ενοτήτων του όπως επιχειρείται από τον βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84 ο βουλευτής, μίλησε για την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας των επιχειρηματιών και τη χάραξη Εθνικής Στρατηγικής της πολιτείας.

Επισήμανε ότι απαιτείται η πολιτεία να προλαβαίνει τις εξελίξεις και όχι το αντίστροφο και πως οι επιχειρηματίες θα πρέπει να αποφασίσουν σήμερα το είδος του τουρισμού που επιθυμούν.

Παράλληλα ο βουλευτής Ηρακλείου στάθηκε στην προσπάθεια του ιδίου και των φορέων που θα βρεθεί σε εξέλιξη την προσεχή Κυριακή και η οποία έχει τον τίτλο: "Οδηγούμε με ασφάλεια".

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας για την αντιμετώπιση των δυστυχημάτων και των ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο εξαιτίας της οδηγικής μας συμπεριφοράς.

Εντωμεταξύ δόθηκε στη δημοσιότητα το κείμενο της προσφυγής του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου στην Επιτροπή Άαρχους για τα χημικά και στην οποία αναφέρονται και οι απαντήσεις του Οργανισμού Απαγόρευσης κατά των Χημικών στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News