default-image

Ετοίμαζαν ταξίδι αλλά τους συνέλαβαν

Κρήτη
Ετοίμαζαν ταξίδι αλλά τους συνέλαβαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 32 και 52 ετών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα  Ηρακλείου, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (25.07.2014) το πρωί, σε γενόμενο έλεγχο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι συλληφθέντες επέδειξαν  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για Βιέννη Αυστρίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με λίγες ώρες διαφορά τρία ακόμη άτομα συλλαμβάνοντας επίσης  στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου . Πρόκειται για έναν 43χρονο αλλοδαπό υπήκοο Συρίας που συνελήφθη για διευκόλυνση εξόδου από τη xώρα, σε μη νόμιμη 46χρονη αλλοδαπή υπήκοο Συρίας και πλαστογραφία. Επιπλέον συνελήφθη και η 46χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, ο 43χρονος, συνόδευε την  46χρονη, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Ολλανδία.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 43χρονου και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News