default-image

Βρέθηκε νεκρός ο εξαφανισμένος ιερέας

Κρήτη
Βρέθηκε νεκρός ο εξαφανισμένος ιερέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 83 χρονου συνταξιούχου ιερέα Εμμανουήλ Λαμπράκη που χάθηκε τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου, όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάει με τα πόδια στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου.

Το πτώμα του εντοπίστηκε σε χαράδρα 20 περίπου μέτρων ανάμεσα στη Γαρίπα και τις Πούλιες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Στο σημείο βρίσκονται συντετριμένοι, ήδη συγγενείς του που ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό του άψυχου σώματος του ηλικιωμένου ιερέα.

Στο σημείο αστυνομικοί από το ΑΤ Αρκαλοχωρίου, Πυροσβεστική  ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Οι δικοί του αγωνιούσαν επί μέρες και κατέβαλαν προσπάθειες, παράλληλα με αυτές των Αρχών, για να βρεθεί ο άνθρωπός τους.

Μάλιστα, η οικογένεια του ιερέα είχε γνωστοποιήσει ότι προτίθετο να δώσει αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον έδινε συγκεκριμένη πληροφορία που θα οδηγούσε στην εύρεση του εξαφανισθέντος ιερέα, δίχως μέχρι στιγμής πάντως να έχει διευκρινιστεί αυτή η παράμετρος.

Ο πατήρ Μανόλης Λαμπράκης, αν και σε ηλικία 83 ετών, συνήθιζε να πηγαίνει με τα πόδια στο Αρκαλοχώρι, ενώ, όπως ανέφεραν στην Αστυνομία οι οικείοι του, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Κάποιοι συγχωριανοί, στο μεταξύ, ανέφεραν πως κάποιες φορές ξεχνούσε.

Την ημέρα που έφυγε είχε βάλει τα καλά του ράσα κι επέμενε να πάει με τα πόδια στο Αρκαλοχώρι, καθώς παλαιότερα, που το συνήθιζε, χρειαζόταν να διανύσει πεζός 1,5 ώρα δρόμο.

Της Μαρίας Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News