Ειδήσεις

Αποχαιρέτησαν την 56χρονη που πέθανε λόγω οφειλής στη ΔΕΗ

Η τελευταία πράξη του τραγικού θανάτου της 56χρονης που έχασε την ζωή της όταν η ΔΕΗ της έκοψε λόγω οφειλής το ρεύμα αν και ήταν τετραπληγική παίχτηκε  σήμερα στις 16:00, στο Νεκροταφείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Πατελάρι του δήμου Πλατανιά, όπου εγινε  η κηδεία της άτυχης γυναίκας.

Αγαπημένοι, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο στην 56χρονη, ο θάνατος της οποίας έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει προβληματισμό και ερωτηματικά.

Αργά χθες το βράδυ  ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Θα ακολουθήσουν εκτενείς ιστολογικές εξετάσεις από την πλευρά των ιατροδικαστικών Αρχών, ενώ η διάγνωση για τις αιτίες θανάτου της 56χρονης, θα συμπληρωθεί, από την πλευρά των πραγματογνωμόνων, μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων που θα εξετάσουν τα μηχανήματα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένονται σε 7 εως 10 ημέρες και τότε θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα σαφή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 56χρονη.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας θα κινηθεί νομικά ζητώντας δικαίωση για το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Την ίδια ώρα η ΔΕΗ όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης θα προχωρήσει σε διοικητική προανάκριση για την πλήρη καταγραφή της υπόθεσης του θανάτου της 56χρονης τετραπληγικής αξιολόγησης των συμβάντων και διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από την επιχείρηση.

Σχόλια