default-image

Αποπλέουν από τα Χανιά ενάντια στα Χημικά (photos)

Κρήτη
Αποπλέουν από τα Χανιά ενάντια στα Χημικά (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα ανοικτά βγαίνουν σήμερα οι εκπρόσωποι των φορέων, στην εν πλω διαμαρτυρία τους για την καταστροφή του Χημικού Οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο Δυτικά της Κρήτης.

Ο απόπλους θα γίνει το μεσημέρι από το παλιό λιμάνι των Χανίων. Στόχος των διοργανωτών - που καλεί την κοινή γνώμη για λόγους ασφαλείας να παρακολουθεί την πορεία των τριών πλοίων - να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Αμερικανικό πλοίο και μέσω της δράσης της να ενημερωθούν οι πολίτες ανά την υφήλιο για τα τεκταινόμενα στη Μεσόγειο.

"Στόχος μας είναι να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα με την παρουσία μας ειρηνικά, γνωστοποιώντας στην υφήλιο αυτό που γίνεται στη Μεσόγειο", επανέλαβε στο Ράδιο 9,84 και το μέλος του συντονιστικού Δημήτρης Πετράκης.

Νέα ανακοίνωση του οργανισμού κατά χημικών χωρίς ουσία για τα χημικά.

Αίσθηση από τη νέα άρνηση του υπουργού εξωτερικών να απαντήσει στο βουλευτή Γιάννη Μιχελογιανάκη για το θέμα και συγκεκριμένα για τις απαντήσεις του οργανισμού στην εφημερίδα Νέα Κρήτη περί της μεθόδου και των κινδύνων αυτής για το οικοσύστημα και τους λαούς της Μεσογείου.

Συνάντηση με Ευρωβουλευτές του Κινήματος των Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο είχε χθες στις Βρυξέλλες ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς για το συντονισμό δράσης αναφορικά με τα χημικά σε συνέχεια της σχετικής πρωτοβουλίας του Έλληνα Ευρωβουλευτή να φέρει το θέμα για συζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News