default-image

Ανυπόμονος για… δουλειά ο Χάντερ

Μπάσκετ
Ανυπόμονος για… δουλειά ο Χάντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οθέλο Χάντερ έφτασε σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σιένα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο 28χρονος παίκτης τόνισε πως είναι ενθουσιασμός που θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» και δήλωσε ανυπόμονος για να ξεκινήσει τη δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά, ο νεοαποκτηθείς παίκτης των Πειραιωτών, είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα και ανυπομονώ να μπούμε στο παρκέ και να ξεκινήσουμε δουλειά. Η περασμένη χρονιά με τη Σιένα ήταν μακριά και δύσκολη, αλλά είμαι έτοιμος για το νέο μου ξεκίνημα. Οι στόχοι δε διαφέρουν από αυτούς της Σιένα αλλά ο Ολυμπιακός ως μέγεθος είναι τεράστιο.

Θα κάνω όσα έκανα και στην Ιταλία. Θα δίνω τα πάντα, κάθε μέρα. Όποτε βρίσκομαι στο παρκέ θα προσφέρω το 100% των δυνάμεών μου. Θυμάμαι όταν παίξαμε με τον Ηλυσιακό αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πως σκεφτόμουν πως κι εγώ θα μπορούσα κάποια στιγμή να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο. Η ευκαιρία έφτασε και είμαι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News