Ειδήσεις

Νέα διαμαρτυρία για το "λουκέτο" στο ΙΚΑ Μοιρών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αύριο Παρασκευή, ως αντίδραση στο λουκέτο του παραρτήματος του ΙΚΑ Μοιρών, αποφάσισε η γενική συνέλευση των πολιτών της Μεσαράς. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο συνέλευσης πολιτών που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στις Μοίρες. Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία, η οποία θα καταλήξει στο κτήριο του ΙΚΑ και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Για το θέμα του κλεισίματος του ΙΚΑ Μοιρών, παρέμβαση έκανε χθες και ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει: «Η περιοχή της Μεσαράς είναι μια περιοχή, που, πέραν του ότι πλήττεται το αγροτικό εισόδημα, πέραν του ότι έχουμε κακή εκμετάλλευση του τουριστικού προϊόντος, πέραν του ότι δεν υπάρχει επαρκή στελέχωση της Αστυνομίας, δέχεται καθημερινά και τα χτυπήματα από τη μνημονιακή κυβέρνηση.

Πέρα από τα παιδιά που θα βρεθούν εκτός παιδικών σταθμών, πέρα από τα παιδιά που πηγαίνοντας στο σχολείο τη νέα σχολική χρονιά θα βρεθούν χωρίς δασκάλους και καθηγητές, οι κάτοικοι της Μεσαράς δέχονται και άλλο ένα χτύπημα με το κλείσιμο του παραρτήματος του ΙΚΑ. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό, με τις απολύσεις και των γιατρών οι κάτοικοι της Μεσσαράς θα βρεθούν μπροστά σε άδεια Κέντρα Υγείας.

Ένα έμφραγμα της καρδιάς που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί την πρώτη ώρα, με το κακό οδικό δίκτυο, καταδικάζεται σε θάνατο. Ντροπή!».

Σχόλια