default-image

Αποκλείστηκε απ’ τα ημιτελικά η Εθνική πόλο

Σπορ
Αποκλείστηκε απ’ τα ημιτελικά η Εθνική πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών.

Η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 13-9 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

Οι Έλληνες θα διεκδικήσουν πλέον την 5η θέση στη διοργάνωση το Σάββατο (26/7, 14.30) με αντίπαλο την Κροατία. Οι Σέρβοι θα παίξουν με το Μαυροβούνιο την Παρασκευή (25/7) στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Ντέγιαν Σάβιτς φόρτωσε με πολλές αποβολές το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασε τη διαφορά στα πέντε γκολ στα 20 δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του τρίτου οκτάλεπτου. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Κεχαγιάς είχε ήδη χάσει τους δύο αμυντικούς του, τον Βαγγέλη Δελακά και τον Κυριάκο Ποντικέα.

Με την πλάτη στον τοίχο η εθνική ομάδα έριξε τη διαφορά στα δύο γκολ (9-11) τρία λεπτά πριν από την εκπνοή του αγώνα στο νησάκι της Μαργαρίτας. Με το τέταρτο γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου και το τέρμα που πέτυχε ο Μανώλης Μυλωνάκης στην κόντρα. Έως εκεί. Ακολούθησαν δύο γκολ από τον Ντούσαν Μάντιτς.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 2-4, 2-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης, Τίγκας, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 4.

ΣΕΡΒΙΑ (Ν.Σάβιτς): Γ.Πιγιέτλοβιτς, Μάντιτς 2, Γκότσιτς, Σ.Ραντζέλοβιτς 1, Τσουκ 2, Ντ.Πιγιέτλοβιτς, Νίκιτς 2, Άλεκσιτς 2, Ράτζεν, Φιλίποβιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 1, Μίτροβιτς 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News