default-image

Μένει ως το 2016 ο Λεβ

Ποδόσφαιρο
Μένει ως το 2016 ο Λεβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε επίπεδο σεναρίου έμεινε μόνο η αποχώρηση του Χοακίμ Λεβ από τον πάγκο της Γερμανίας καθώς ο ίδιος επισήμανε σε δηλώσεις του ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει ως το Euro του 2016.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ», απαντώντας στις φήμες για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία έπειτα από την κατάκτηση του Μουντιάλ, τόνισε πως ουδέποτε σκέφτηκε να σταματήσει από την εθνική.

Τέλος, παρότι δήλωσε πως δεν έχει γίνει η συζήτηση με την Ομοσπονδία, τόνισε πως η προτεραιότητά του είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει μετά το Euro του 2016.

«Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο από το να οδηγήσω αυτή την ομάδα στο Euro του 2016 στη Γαλλία. Στην Βραζιλία πανηγυρίσαμε μία τεράστια επιτυχία αλλά υπάρχουν κι άλλοι στόχοι που πρέπει να πετύχουμε. Το Μουντιάλ ήταν ένα highlight, αλλά όχι το τελευταίο», είπε αρχικά και εν συνεχεία απαντώντας στο αν σκέφτηκε ποτέ την αποχώρησή του, τόνισε:

«Αυτό το σκέφτηκα μόνο για ένα δευτερόλεπτο, αλλά κράτησα ότι είπαμε πριν το Μουντιάλ. Να καθίσουμε κάτω με ηρεμία και να αναλύσουμε το τουρνουά, όπως κάνουμε μετά από κάθε διοργάνωση. Έχω συμβόλαιο, το οποίο δεν έχει ανανεωθεί και τελειώνει το 2016».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News