Ειδήσεις

Αντιδράσεις για το λουκέτο στο ΙΚΑ Μοιρών

Άμεσες αντιδράσεις για το κλείσιμο του παραρτήματος του ΙΚΑ Μοιρών αποφάσισε η γενική συνέλευση των πολιτών της Μεσαράς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις Μοίρες όπου αποφασίστηκε η ενεργή κινητοποίηση όλων των φορέων και των κατοίκων της περιοχής, ενώ για την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία των Μοιρών.

Θα ακολουθήσει πορεία η οποία θα καταλήξει  στο κτίριο του ΙΚΑ και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης: «Το έγκλημα για την Μεσσαρά»

Για το ίδιο θέμα, παρέμβαση έκανε σήμερα και ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η περιοχή της Μεσαράς είναι μια περιοχή που πέραν του ότι πλήττεται το αγροτικό εισόδημα, πέραν του ότι έχουμε κακή εκμετάλλευση του τουριστικού προϊόντος, πέραν του ότι δεν υπάρχει επαρκή στελέχωση της αστυνομίας, δέχεται καθημερινά και τα χτυπήματα από την μνημονιακή κυβέρνηση.

Πέρα από τα παιδιά που θα βρεθούν εκτός παιδικών σταθμών, πέρα από τα παιδιά όπου πηγαίνοντας στο σχολείο τη νέα σχολική χρονιά, θα βρεθούν χωρίς δασκάλους και καθηγητές, οι κάτοικοι της Μεσαράς δέχονται και άλλο ένα χτύπημα με το κλείσιμο του παραρτήματος του ΙΚΑ.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, με τις απολύσεις και των γιατρών οι κάτοικοι της Μεσσαράς θα βρεθούν μπροστά σε άδεια Κέντρα Υγείας.

Ένα έμφραγμα της καρδιάς που χρειάζεται να αντιμετωπισθεί την πρώτη ώρα, με το κακό οδικό δίκτυο, καταδικάζεται σε θάνατο. Ντροπή!».

Σχόλια