default-image

Συνάντηση για το τμήμα ΤΕΙ Ιεράπετρας

Κρήτη
Συνάντηση για το τμήμα ΤΕΙ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μ.Καρχιμάκη - Α.Λοβέρδου , με θέμα την προετοιμασία της λειτουργίας του τμήματος  τεχνολογίας και τροφίμων το οποίο έχει προβλεφθεί να δεχθεί τους πρώτους εισακτέους από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Ο πρώην βουλευτής ζήτησε από τον υπουργό:

1)να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες έγκρισης διορισμού 10 μελών μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού,  ειδικά αντικείμενα τεχνολογίας τροφίμων και επιπλέον μερική πρόσληψη ειδικού τεχνικού προσωπικού, όπως έχει ζητήσει το ΤΕΙ Κρήτης.

2) να εξευρεθούν πόροι  1 εκατ. ευρώ για τον εξοπλισμό προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την έναρξη λειτουργίας του ΤΕΙ στην Ιεράπετρα.

Ο υπουργός παιδείας  κ. Λοβερδος ενημέρωσε τον κ.Καρχιμακη, ότι θα επικοινωνήσει και θα υπάρξει άμεσα, ίσως και εντός της εβδομάδας ,συνάντηση με την διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης, προκειμένου να συντονίσουν το ταχύτερο δυνατόν τις διαδικασίες των προσλήψεων του εκπαιδευτικού προσωπικού που είναι χρονοβόρες και ταυτόχρονα ανέλαβε την υποχρέωση να εξευρεθούν πόροι του 1 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για τον εξοπλισμό και τις αναγκαίες υποδομές.

Συμφώνησαν ταυτόχρονα ότι θα υπάρχει μια διαρκής επικοινωνία παρακολούθησης και προετοιμασίας της λειτουργίας του τμήματος τεχνολογίας τροφίμων στην Ιεράπετρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News