default-image

Κρίσιμα 24ωρα για το άτυχο κοριτσάκι

Κρήτη
Κρίσιμα 24ωρα για το άτυχο κοριτσάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουλάχιστον μια εβδομάδα θα πρέπει να μεσολαβήσει μέχρι οι γιατροί να μπορέσουν να εκτιμήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τη ζωή και την υγεία της 9χρονης Χρυσούλας, που μάχεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ μετά το βαρύτατο τραυματισμό της σε τροχαίο.

Ο χρόνος κυλά δραματικά για την οικογένεια του μικρού κοριτσιού η οποία ζει τον εφιάλτη που στοιχειώνει κάθε οικογένεια. Η κακιά στιγμή έφερε την 9χρονη κάτω από τις ρόδες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου στην Αυλή Πεδιάδος όπου οι γονείς το είχαν αφήσει, υπό τη φροντίδα και επίβλεψη της γιαγιάς του.

Ήδη έχει υποβληθεί σε δύο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται στο πλευρό της, προσπαθώντας να πετύχει ένα από τα μικρά καθημερινά θαύματα που όλοι ζητούν από την επιστήμη και τους λειτουργούς της.

Στο μεταξύ με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ο Γερμανός τουρίστας που οδηγούσε το αυτοκίνητο το οποίο τραυμάτισε το παιδάκι. Όπως προκύπτει το άτυχο κοριτσάκι πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο χωρίς ο ίδιος να προλάβει να αντιδράσει.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News