default-image

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Φούχτελ έρχεται για να δώσει εντολές"

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Φούχτελ έρχεται για να δώσει εντολές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου και οι βουλευτές Μιχάλης Κριτσωτάκης και Μαρία Διακάκη Μαίρη για την επίσκεψη Φούχτελ στο Ηράκλειο. Σε αυτή αναφέρουν:

"Η Ελλάδα από ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα μετατρέπεται σε μια αποικία χρέους και προτεκτοράτο με διορισμένο τοποτηρητή από τους δανειστές μας, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας, αλλά και όπως είχε ειπωθεί υπουργό αρμόδιο για θέματα Ελλάδας (!), Χανς Γιόακιμ Φούχτελ. Η επίσκεψη του στο Ηράκλειο την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το συντελούμενο έγκλημα του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου, της εκποίησης όλων των σημαντικών και στρατηγικής σημασίας υποδομών αποτελεί πρόκληση για μια κοινωνία που υφίσταται καθημερινά και με τον πιο βάρβαρο τρόπο τις συνέπειες της ασκούμενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Η χώρα μας πάντα θα τιμά με τη φιλοξενία της κάθε επισκέπτη της όχι όμως και εκείνους που την υπονομεύουν και υλοποιούν σε συνεργασία με τη συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, το σχέδιο φτωχοποίησης του λαού μας, ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, αποδόμησης του κοινωνικού κράτους προς όφελος κερδοσκοπικών, διεθνών και ντόπιων, ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο κ. Φούχτελ ως εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ, έρχεται προφανώς για να παραδώσει τις επικαιροποιημένες οδηγίες- εντολές για να ολοκληρωθεί η εθνική καταστροφή, η πλήρης διάλυση της κοινωνίας.

Η αντίδραση των πολιτών, των φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι άμεση και να εκφραστεί με τον πλέον έντονο τρόπο.

Δεν θα επιτρέψουμε το διασυρμό της πατρίδας μας, τη φτωχοποίηση του λαού μας, την κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους. Θα αγωνιστούμε έως την τελική νίκη, για την ανατροπή όλων των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, για τη νίκη της δημοκρατίας, για να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις νομιμοποιούνται μόνο από τον ελληνικό λαό και λογοδοτούν μόνο σε αυτόν, έχοντας την εντολή να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της χώρας και όχι να γίνονται συνομιλητές ξένων επιτετραμμένων-εντολοδόχων που στόχο έχουν την καταστροφή της Ελλάδας και του λαού της".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News