Ειδήσεις

"Μόνο με συνένωση δυνάμεων, θα σώσουμε τις ζωές μας"

Ραντεβού την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή του δίνει το Κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών και καλεί όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο Κίνημα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του το Κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών αναφέρει:

«Όλοι την Τέταρτη 23/07/2014 και ώρα 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας, ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

Ανανεώθηκε το ραντεβού μας για την επόμενη παρέμβασή μας την ερχόμενη Τετάρτη 23/07/2014 στις 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, καθώς για την τακτική μας συνέλευση.

Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας, θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας, αλλά κυρίως την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών.

Να πούμε ναι στον κοινό αγώνα, να καταργήσουμε στην πράξη τα μνημόνια!

Δε θα αφήσουμε κυβέρνηση, κεφάλαιο, Ε.Ε., ΔΝΤ να μας οδηγήσουν στην καταστροφή!

Με αγώνες διαρκείας, με παλλαϊκό ξεσηκωμό στη δουλειά, στη γειτονιά, στις σχολές, μπορούμε να νικήσουμε!

Όλοι την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 15:30 στο Ειρηνοδικείο για την επόμενη συνέλευση!

Να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική της Τρόικας και των μνημονίων.

Ή τώρα ή ποτέ!».  

Σχόλια