Ειδήσεις

Επεκτείνεται ο ηλεκτροφωτισμός στην Αμμουδάρα

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε μια ακόμα σύμβαση εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Αμμουδάρας, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Στο έργο περιλαμβάνεται η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων από το ύψος του Ξεροποτάμου μέχρι το ξενοδοχείο Creta Beach, ενώ τα παλιά φωτιστικά σώματα - τα οποία είναι κατάλληλα για φωτισμό πεζοδρομίων και όχι δρόμων - θα τοποθετηθούν σε ανάλογα σημεία οικισμών του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζοντας τις στοχευμένες παρεμβάσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην Αμμουδάρα, επεκτείνουμε την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και καλύπτουμε άλλο ένα μεγάλο μέρος της λ. Α. Παπανδρέου. Χρηματοδοτούμε μάλιστα και με ίδια έσοδα τον προϋπολογισμό του έργου, ενώ το νέο δίκτυο, είναι κατάλληλο για φωτισμό δρόμου και θα δώσει το επιθυμητό εδώ και χρόνια αποτέλεσμα στην περιοχή. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας, παλεύουμε καθημερινά και ξεπερνάμε τα δεκάδες εμπόδια που παρουσιάζονται και συνεχίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών του Μαλεβιζίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την βοήθειά του, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν».

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα ε μηνών.

Σχόλια