default-image

Ηλικιωμένη έπεσε σε "παγίδα"του δρόμου στη Χρυσοπηγή

Κρήτη
Ηλικιωμένη έπεσε σε "παγίδα"του δρόμου στη Χρυσοπηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες, όπου και δέχτηκε τις φροντίδες των γιατρών, ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε και χτύπησε στην περιοχή της Χρυσοπηγής στο Ηράκλειο, εξαιτίας της κακής κατάστασης της οδού Χαρίκλειας Δραμουντάνη. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για συχνά περιστατικά, με θύματα όχι μόνο ηλικιωμένους, αλλά και παιδιά που τραυματίζονται την ώρα του παιχνιδιού, λόγω των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής.

Η "Ν.Κ." δημοσιεύει σήμερα τα παράπονα της εγγονής της άτυχης ηλικιωμένης. Η Στέλλα Μακράκη απευθύνει έκκληση προς τη δημοτική Αρχή «να ασχοληθεί επιτέλους με τα προβλήματα της Χρυσοπηγής, όπου εκτός από κακούς δρόμους έχουμε και έλλειψη φωτισμού, έλλειψη αγωγών όμβριων υδάτων κ.λπ. κι ενώ φωνάζουμε εδώ και χρόνια, η φωνή μας δε φαίνεται να έχει "πιάσει τόπο"»!

Το σημείο που έπεσε η ηλικιωμένη και τραυματίστηκε

Ο τραυματισμός της ηλικιωμένης κ. Χρυσούλας Κατεχάκη φαίνεται πως για τους κατοίκους είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Στην πάροδο της οδού Χαρίκλειας Δραμουντάνη έχουν πέσει παιδιά και έχουν σπάσει τα χέρια τους. Κάθε μέρα πέφτουν και χτυπάνε. Έχουν φάει τα γόνατά τους. Μεγάλοι άνθρωποι πέφτουν. Η γιαγιά μου, πέφτοντας, χτύπησε πίσω στο κεφάλι. Και δεν μπορούμε να φωνάξουμε ένα ασθενοφόρο να έρθει. Είναι πολύ στενά εδώ και υπάρχει πρόβλημα στην πρόσβαση του ασθενοφόρου. Και επειδή σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν πολύ χειρότερα η γιαγιά μου, γιατί πονούσαν και τα πλευρά της, αναγκαστήκαμε να την πάμε στο νοσοκομείο για μερικές ώρες», καταγγέλλει στη "Ν.Κ." η Στέλλα Μακράκη.

«Δεν μπορούμε να περπατήσουμε σε αυτόν το δρόμο. Ακόμα και στο θέμα του φωτισμού, ενώ πριν από δύο και πλέον μήνες είχαμε κάνει αίτηση στο Δήμο και μας απάντησαν ότι το πολύ σε ένα μήνα θα μας έβαζαν φωτισμό, ακόμα περιμένουμε» υποστηρίζει προς την εφημερίδα μας η κ. Μακράκη.

Απάντηση αντιδημάρχου

«Εμείς στο αρμόδιο τμήμα της αντίστοιχης υπηρεσίας έχουμε μια άμεση ανταπόκριση. Τώρα αυτό που μου λέτε δεν το γνωρίζω», απαντάει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Σπυριδάκης. «Και ίσως η Τεχνική Υπηρεσία δεν το γνωρίζει το πρόβλημα. Θα ενημερωθώ όμως και από το δημοσίευμά σας και θα κάνω άμεσα ό,τι περνάει απ' το χέρι μου. Εμείς πάντως σε αιτήματα για τέτοια προβλήματα στους δρόμους έχουμε τη δυνατότητα και ανταποκρινόμαστε το πολύ σε μία εβδομάδα».

Του Χριστόφορου Παπαδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News