default-image

Ρεσιτάλ της Νένας Βενετσάνου στα Πεζά

Κρήτη
Ρεσιτάλ της Νένας Βενετσάνου στα Πεζά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων στα πλαίσια δυο πολύ σημαντικών θεσμών που λαμβάνουν χώρα αυτήν την Κυριακή, την Θερινή Μουσική Ακαδημία Αρχανών και τα εγκαίνια της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς, έχει την τιμή να φιλοξενεί την σπουδαία τραγουδίστρια και συνθέτη Νένα Βενετσάνου.

Η Νένα Βενετσάνου είναι από τις μεγαλύτερες φωνές της εποχής μας. Ανήκει στην πρώτη κατηγορία των Ελλήνων τραγουδιστών με διεθνή καριέρα και με εξαιρετικές ερμηνείες, ανυπέρβλητης εκφραστικής κομψότητας. Προικισμένη με μια σπάνια φωνή εμπλούτισε το ελληνικό τραγούδι και συνέβαλε στην διεθνή αναγνώριση του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού με τις εκλεπτυσμένες ερμηνείες της και την δισκογραφία της.

Μαζί της στο πιάνο ένας σημαντικός πιανίστας της νέας γενιάς ο Θόδωρος Κοτεπάνος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/7/2014 στις 21.00 στην Αίθουσα Πολιτισμού εντός του δημαρχείου στα Πεζά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλωσεων της Κυριακής 20/7 έχει ως εξής:

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΠΕΖΑ

Δύο θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, με τους Γιάννη Πανταγιά, Δομήνικο Ταβερναράκη, Ρένα Πασπάτη.

Μικρές θεατρικές παραστάσεις με την συμμετοχή τριών ηθοποιών σε διαδραστική μορφή, βασισμένα σε 2 παραδοσιακά παραμύθια της Κρήτης.

1) Ο άρρωστος βασιλιάς. Ηθικό δίδαγμα: Όποιος έχει στα χέρια του μια δύναμη μέχρι και ο βασιλιάς έχει την ανάγκη του.

2) Ο καλός μάγος και η βουγανίστρα (κουτσομπόλα) Ηθικό δίδαγμα: Πάντα προσέχουμε τι κάνουμε και τι λέμε για τους άλλους.

19.30 - 21.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ 19:30

Σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών-Υπεύθυνη σεμιναρίου κα Στέλλα Βασιλάκη.

Στα πλαίσια της Δημοτικής Αγοράς στα Πεζά, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο γευσιγνωσίας κρασιών των οινοποιών του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η οινολόγος Βασιλάκη Στέλλα με τη στήριξη των οινοποιειών της περιοχής. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν συνοπτικά τα βήματα μιας γευστικής δοκιμής και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν και θα δοκιμαστούν τα επιλεγμένα κρασιά.

21.00 - 22.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΕΝΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ

Συνοδεία πιάνου από τον Θεόδωρο Κοτεπάνο. Μια από τις μεγαλύτερες φωνές της εποχής μας και συνθέτης, μας κάνει την τιμή να εγκαινιάσει την καινούρια αυτή προσπάθεια.

Η Νένα Βενετσάνου προικισμένη με μια σπάνια φωνή εμπλούτισε το ελληνικό τραγούδι και συνέβαλε στην διεθνή αναγνώριση του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού με τις εκλεπτυσμένες ερμηνείες της και τη δισκογραφία της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News