default-image

"Πέταξε" χωρίς Γιακουμάκη και Ζόρο, που οδεύει στην... έξοδο

Αθλητισμός
"Πέταξε" χωρίς Γιακουμάκη και Ζόρο, που οδεύει στην... έξοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησε για την Ολλανδία πριν από λίγα λεπτά η αποστολή του ΟΦΗ, καθώς στο Γκάρντερεν θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μαζί με το τεχνικό τιμ, στη χώρα της τουλίπας θα βρεθούν 24 ποδοσφαιριστές, ενώ οι ειδήσεις βγήκαν από την απουσία των Μάρκο Ζόρο και Πέτρου Γιακουμάκη. Για τον Ιβοριανό οι λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη από την ΠΑΕ, όμως όλα δείχνουν ότι οδεύει προς την έξοδο.

Από την άλλη, ο Γιακουμάκης δεν ακολούθησε την αποστολή, κάτι που αρχικά προγραμματιζόταν. Όπως λένε οι πληροφορίες, ο ΠΟΑ δεν έδωσε τη συγκατάθεση του, από τη στιγμή που δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ αναμένεται η αντίδραση από πλευράς ΟΦΗ.

Το ταξίδι για τη «χώρα της τουλίπας» έγινε σήμερα με πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά. Ο Κάρλος Μιλιάζες τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα πάμε στην Ολλανδία να δουλέψουμε σκληρά και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Είμαστε μια νεανική ομάδα, με νέο προπονητή και πρέπει να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στο νέο πρωτάθλημα. Θα είναι δυσκολότερο, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό».

Από την πλευρά του ο Μανόλης Ροβίθης τόνισε: «Δουλέψαμε τις πρώτες μέρες στο Ηράκλειο και πλέον με τα φιλικά στην Ολλανδία, θα «δέσουμε» σαν ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε επιτυχίες όπως και πέρυσι. Είναι παράξενο ότι παρακολουθούσαμε τον προπονητή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν μερικά χρόνια και τώρα, μας καθοδηγεί από τον πάγκο. Είναι τρομερός στη δουλειά του και μας βοηθάει πάρα πολύ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News