default-image

Έχασε η Εθνική πόλο γυναικών

Σπορ
Έχασε η Εθνική πόλο γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν διπλασίασε τις νίκες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο η Εθνική των γυναικών, καθώς ηττήθηκε 12-7 από την Ουγγαρία στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική.

Την ήττα με 12-7 γνώρισε η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών στο 2ο παιχνίδι της για τον Α΄ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το οποίο διεξάγεται στη Βουδαπέστη, στο νησάκι της Μαργαρίτας πάνω στο Δούναβη.

Η ελληνική ομάδα, που βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ, ήταν τραγική στα ποσοστά της στην παίκτρια παραπάνω και σκόραρε ουσιαστικά από την περιφέρεια, σε αντίθεση με την Ουγγαρία που έδειξε επιθετικό πλουραλισμό. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Πλευρίτου και Τσουκαλά και από ένα οι Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου και Ρουμπέση.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Ολλανδία νίκησε εύκολα τη Βρετανία με 11-5.

Τα 8λεπτα: 3-0, 3-3, 3-2, 3-2

Ουγγαρία (Μέρεζ): Μπολονιάι, Τζιγκάνι 1, Αντάλ 3, Ντ. Κιστελέκι 2, Σουκς, Τάκακς 1, Χ. Κιστελέκι, Κέστελι 2, Τοθ 1, Μπούικα 2, Σάμπαλ, Ολες, Γκανγκλ.

Ελλάδα (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Β. Διαμαντοπούλου , Μ. Πλευρίτου 1, Στ. Χαραλαμπίδη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη , Ρουμπέση 1, Ι. Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Μπενέκου, Χρ. Διαμαντοπούλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News