Ειδήσεις

Οικογενειακό δράμα στη μέση του δρόμου

Απίστευτες σκηνές λόγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην καρδιά του Ηρακλείου, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου εκτυλίχθηκε ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη μέση του δρόμου.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια γυναίκα η οποία μάλιστα έχει τραυματιστεί ελαφρά. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες στο θύμα που φαίνεται ότι δέχτηκε πολλά χτυπήματα, κυρίως στο πρόσωπο.

Όπως κατήγγειλε μια αυτόπτης μάρτυρας στην άμεση δράση, από το σημείο απομακρύνθηκε τρέχοντας ένας άνδρας που φαίνεται να είναι ο σύζυγος της, παίρνοντας μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού.

Η ίδια μάλιστα τον ακολούθησε μέχρι το Δικαστικό Μέγαρο, όπου κατέφυγε μαζί με τα παιδάκια και συνέδραμε την αστυνομία στον εντοπισμό του.

Η τραυματισμένη γυναίκα σε κατάσταση σοκ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ ο άνδρας μαζί με τα παιδιά μεταφέρθηκαν με περιπολικό στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου θα εξεταστεί για τις συνθήκες του θλιβερού επεισοδίου.

Όπως συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις ανάλογες περιπτώσεις το θύμα μόλις αντιλήφθηκε ότι η βάναυση επίθεση ξεσήκωσε κυριολεκτικά το κέντρο της πόλης ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας να μην λάβει έκταση το επεισόδιο σε βάρος της.

Ωστόσο η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί αυτεπάγγελτα διωκόμενο αδίκημα και σε βάρος του δράστη κινείται ήδη η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία.

Σχόλια