Ειδήσεις

Αγροτικό σε ρόλο ασθενοφόρου - απανωτά τροχαία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένας 65χρονο από το Ασήμι φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τις εγγενείς αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού που καθημερινά διογκώνονται.

Το θύμα του τροχαίου μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, καθώς δεν ήταν δυνατή η άμεση παραλαβή του από ασθενοφόρο.

Η κατάσταση του τραυματία κρίνεται σοβαρή και για το λόγο αυτό έχει ήδη παραληφθεί από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Τέσσερις τραυματίες σε καραμπόλα στα Χανιά

Την ίδια περίπου ώρα ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Νικολάου Πλαστήρα στα Χανιά

Αρχικά συγκρούστηκαν δυο ΙΧ που επιχείρησαν να διασχίσουν τη διασταύρωση ταυτόχρονα, με συνέπεια το ένα από αυτά να ανατραπεί.

Στο ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα επέβαιναν μια γυναίκα και 2 παιδιά, που τραυματίστηκαν.

Ωστόσο οι συνέπειες στο τροχαίο προκάλεσαν ένα ακόμη θύμα. Ο τραυματισμός του τελευταίου μάλιστα αποδείχτηκε ο πλέον σοβαρός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων.

Ελαφρά τραυματίες είναι η γιαγιά και τα δυο εγγονάκια της.

32χρονος τραυματίας και στην Ιεράπετρα

Την ίδια ώρα αγώνας δρόμου για το ΕΚΑΒ και για τη μεταφορά ενός 32χρονου ο οποίος έπεσε επίσης θύμα τροχαίου στην Ιεράπετρα.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για αξονική τομογραφία και περεταίρω περίθαλψη

Σχόλια