Ειδήσεις

Η μαγεία της Disney φτάνει και στο Ηράκλειο

Ο Μίκι, η Μίνι, ο Γκούφι, ο Ντόναλντ και χιλιάδες επισκέπτες θα πάρουν μια δυνατή γεύση από Κρήτη. Την ερχόμενη Κυριακή το κρουαζιερόπλοιο Disney magic ρίχνει άγκυρα και στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 340 μέτρα, χωρητικότητα 128.000 τόνους, διαθέτει 1.250 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 3.650 άτομα.

Ο ΟΛΗ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αμερικάνικη εταιρεία με στόχο το Disney magic να συμπεριλάβει το Ηράκλειο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας.

Σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης, ο Οργανισμός Λιμένος προετοιμάζεται για την υποδοχή των χιλιάδων επισκεπτών οι οποίοι θα γνωρίσουν τον Πολιτισμό και την κουλτούρα μας και μέσω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι αλλά και στην καρδιά της πόλης όπου επισκέπτες και δημότες θα χορέψουν συρτάκι μπροστά από την Ενετική Λότζια.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Μπρά, θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του Μινωϊκού Πολιτισμού στον προβλήτα, προσφορά τοπικού επιχειρηματία, ενώ στη συνέχεια στον επιβατικό σταθμό ακολουθεί μουσική εκδήλωση από τα κουαρτέτα του δήμου Ηρακλείου αλλά και street party στα Λιοντάρια, χορεύοντας συρτάκι.

Εντωμεταξύ, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό Κρουαζιέρας για την επόμενη χρονιά, μετά και την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΟΛΗ και Αμερικανικής εταιρείας Κρουαζιέρας, η οποία θα μεταφέρει περισσότερους από 25.000 επιβάτες στο Ηράκλειο.


Της Γεωργίας Μακάκη

Σχόλια