Ειδήσεις

Καλλιεργούσε κάνναβη στο χωράφι μαζί με κηπευτικά

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και Ηρακλείου ένας 39χρονος άνδρας  για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης έφερε αποτέλεσμα αφού κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή (σε αγροτεμάχιο και σε αμπελώνα ιδιοκτησίας του 39χρονου) δύο  ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου καλλιεργούνταν επιμελώς συνολικά ενενήντα ένα δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους μέχρι και ενάμιση μέτρο, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.   

Τα δενδρύλια κάνναβης εντοπίστηκαν μάλιστα ανάμεσα σε άλλου είδους καλλιέργειες που είχε ο 39 χρονος στα δύο αγροτεμάχια.

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, προέκυψε ότι τα δενδρύλλια καλλιεργούνταν από τον 39χρονο, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια