default-image

Μπαράζ διαρρήξεων και φόβος στο Οροπέδιο Λασιθίου

Κρήτη
Μπαράζ διαρρήξεων και φόβος στο Οροπέδιο Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόβος, ανησυχία και απογοήτευση επικρατούν στο Οροπέδιο Λασιθίου με αφορμή τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα, δύσκολη την ζωή των κατοίκων.

Μόνο τη νύχτα που πέρασε,δράστες επιτέθηκαν σε 4 καταστήματα στο χωριό Πλάτη, φέρνοντας σε απελπισία τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που νωρίς το πρωί εντόπισαν τις διαρρήξεις.

"Είναι σχεδόν καθημερινό το φαινόμενο και όχι μόνο σε καταστήματα" λένε κάτοικοι του Οροπεδίου, που έχουν πέσει θύματα διαρρηκτών που ψάχνουν κυρίως χρήματα μέσα σε σπίτια και καταστήματα, αν και από τη μανία τους δεν έχουν γλιτώσει ούτε αγροτικές κατοικίες από τις οποίες παίρνουν αγροτικά μηχανήματα.

"Έφτασαν στο σημείο να κλέβουν μέχρι και λάδι μέσα από τα σπίτια μας" εξηγούν οι κάτοικοι που έχουν ανησυχήσει, αφού στην ήσυχη μέχρι πρόσφατα περιοχή τους, τα φαινόμενα αυτά τους έχουν αναστατώσει και φοβίσει έντονα.

Η δύναμη της αστυνομίας εξηγούν είναι περιορισμένη, αφού μόλις δύο αστυνομικοί βρίσκονται γ ια την κάλυψη των αναγκών σε όλα τα χωριά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News