default-image

Χιλιάδες ευρώ ενοίκιο για το κτίριο-φάντασμα της Α'ΔΟΥ

Χιλιάδες ευρώ ενοίκιο για το κτίριο-φάντασμα της Α'ΔΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή στους Έλληνες φορολογούμενους προκαλούν στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία το ελληνικό Δημόσιο, καταφέρνει να ξοδεύει 18.000 ευρώ κάθε μήνα για ένα κτίριο που δε χρησιμοποιείται.

21 Ιανουαρίου και στην Α' ΔΟΥ Ηρακλείου μπαίνει οριστικά λουκέτο, με στόχο όπως ισχυριστήκαν τότε στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, την εξοικονόμηση των κονδυλίων και την  διευκόλυνση των φορολογουμένων.

Κι όμως μετά από έξι μήνες, όπως αποκάλυψε η "ΚΡΗΤΗ TV" στο κεντρικό της δελτίο, έκπληκτοι μένουν οι πάντες από την αποκάλυψη πως το υπουργείο Οικονομικών καταφέρνει να ξοδεύει απλόχερα ακόμη και σήμερα 18.000 ευρώ κάθε μήνα για ένα κτίριο, που δε χρησιμοποιεί.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Έξαλλοι είναι τώρα οι Έλληνες φορολογούμενοι, που οι μισθοί και οι συντάξεις τους βρίσκονται στη λαιμητόμο, από τη μία βλέποντας το ελληνικό δημόσιο να σκορπάει χρήματα δεξιά και αριστερά και από την άλλη τα σχέδια του υπουργείου για υποτιθέμενη διευκόλυνση των φορολογουμένων από τη συγχώνευση των 2 εφοριών να πέφτουν στο κενό… με τις ουρές και την ταλαιπωρία να παραμένουν τα βασικά αγκάθια.

Αυτό που προβληματίζει τώρα τον Έλληνα φορολογούμενο, είναι τα βαθύτερα αίτια της συγχώνευσης της Α με τη Β ΔΟΥ, από τη στιγμή που βασικά προβλήματα δε λύθηκαν, το μίσθωμα της Α' ΔΟΥ συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά αλλά και γιατί ο τρίτος μεγαλύτερος νομός της χώρας διαθέτει μόνο μία εφορία.

Του Λευτέρη Κουμαντάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News