default-image

Παιδότοπους δημιουργεί στις Μεσαμπελιές ο Δήμος Ηρακλείου

Κρήτη
Παιδότοπους δημιουργεί στις Μεσαμπελιές ο Δήμος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις νότιες συνοικίες και συγκεκριμένα τους κοινόχρηστους χώρους στη περιοχή των Μεσαμπελιών όπου ο Δήμος δημιουργεί άλλους δύο παιδότοπους και χώρους Πρασίνου βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης μαζί με την Προϊσταμένη της Δ/νσης Αυτεπιστασίας και Συντήρησης Κ.Χ κ. Ειρήνη Σταυρουλάκη και στελέχη των υπηρεσιών.

Οι εργασίες για την κατασκευή των δύο παιδότοπων (παιδικές χαρές) με σύγχρονο εξοπλισμό θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο σύμφωνα με τον προγραμματισμό, όπως δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης, σε εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης.

Η πρώτη παιδική χαρά θα δημιουργηθεί στον Κοινόχρηστο χώρο 381 που περικλείεται από τις οδούς Β. Πατρικίου - Ανεμώνης - Τζεδάκη σε έκταση 700 τ.μ.

Ο δεύτερος παιδότοπος θα δημιουργηθεί στον Κοινόχρηστο χώρο 371 που περικλείεται από τις οδούς Απολλόδωρου - Ανεμώνης - Αγ. Στεφάνου σε έκταση 700 τ.μ.

Οι νέες παιδικές χαρές σύμφωνα με τον δήμαρχο «θα πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας» και όπως τόνισε «θα τις παραδώσουμε στους δημότες και στα παιδιά τους ώστε να χαίρονται το παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News