default-image

Ψηλά στη λίστα της Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ποδόσφαιρο
Ψηλά στη λίστα της Γιουβέντους ο Αλέγκρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σοκ της παραίτησης του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους προσπαθούν ακόμη να ξεπεράσουν οι φίλαθλοι της, αλλά η διοίκηση ήδη έχει κάνει το επόμενο βήμα. Ο χρόνος πιέζει και η οικογένεια Ανιέλι θέλει να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ήδη, σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος γράφει για ονόματα πιθανών αντικαταστατών και σε περίοπτη θέση της λίστας βρίσκεται το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», εντός της ημέρας θα υπάρξει ραντεβού με τον πρώην τεχνικό της Μίλαν.

Μάλιστα, εκτιμάει ότι αν υπάρξει κάποιο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις, δεν θα είναι το οικονομικό, αφού το κασέ του είναι μικρότερο από αυτό του Αντόνιο Κόντε, αλλά εξωαγωνιστικό. Και έχει να κάνει με τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος αποχώρησε πριν από τρία χρόνια από τους «ροσονέρι», καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του 46χρονου τεχνικού. Πως θα συνυπάρξουν ξανά;

Εκτός από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που εμφανίζεται ως φαβορί, στη λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Ρομπέρτο Μαντσίνι, Σίνισα Μιχάιλοβιτς και Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο εκλεκτός, η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας θέλει να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News