default-image

Ανανέωσε με τον Κισσαμικό ο Καρβουνιάρης

Αθλητισμός
Ανανέωσε με τον Κισσαμικό ο Καρβουνιάρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη φανέλα του Κισσαμικού θα φορά και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Καρβουνιάρης.

Ο 21χρονος άσος αγωνίζεται δύο χρόνια στην ομάδα του Καστελίου και δεν δυσκολεύτηκε να τα βρει με τη διοίκηση για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κισσαμικό, ο Καρβουνιάρης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Κισσαμικό. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ροκάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Ξηρουχάκη, για την συνεργασία, και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, που έχουμε αυτά τα δύο χρόνια και θα συνεχίσουμε να έχουμε, τουλάχιστον και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Όσον αφορά την σεζόν που έρχεται θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι μας υγιείς και δυνατοί, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της διοίκησης, καθώς και τα όνειρα των φιλάθλων, που θέλουν να δουν την ομάδα να γράφει ξανά ιστορία, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απαιτείται σκληρή δουλειά και κάτω το κεφάλι από την πρώτη ημέρα, για να καταφέρουμε να φέρουμε σε πέρας όλα τα παραπάνω».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καρβουνιάρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News