Ειδήσεις

"Όργιο" ακρίβειας στην Σαντορίνη: 9,5 ευρώ για μία γυρόπιτα

Πληρώνουν ακριβά τις διακοπές τους όσοι επιλέξουν την Σαντορίνη για προορισμό  καθώς φαίνεται ότι κάποιοι επιτήδειοι πουλούν τις ομορφιές του νησιού ακόμη … και σε σουβλατζίδικα. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την εμπειρία που είχε αναγνώστης του neakriti.gr ο οποίος έμεινε πραγματικά άναυδος όταν κλήθηκε να πληρώσει σε σουβλατζίδικο της Σαντορίνης 24 ευρώ για δύο γυρόπιτες και 2 αναψυκτικά.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την απόδειξη του καταστήματος η οποία  αποδεικνύει περίτρανα ότι πολλές φορές  η εφευρετικότητα μπορεί να επιφέρει κέρδη. Και αυτό γιατί ο εν λόγω επιχειρηματίας έχοντας ουσιαστικά σερβίρει την κλασική γυρόπιτα  ανοικτή στο πιάτο του πελάτη την έχει χρεώσει τρεις φορές πάνω από την τιμή που έχει το εν λόγω φαγητό.

Μπορεί  να μην ακολουθούν όλες  οι επιχειρήσεις της Σαντορίνης την ίδια… ακριβή τακτική ωστόσο οι επισκέπτες του νησιού σχολιάζουν αρνητικά τέτοιου είδους «παραφουσκωμένες» αποδείξεις τονίζοντας ότι έχουν αρνητικές συνέπειες στον τουρισμό όχι μόνο του συγκεκριμένου νησιού αλλά και των υπολοίπων νησιών της χώρας.

Του Λευτέρη Κουμαντάκη

Σχόλια