default-image

Κάνει το μεγάλο βήμα προς το ΝΒΑ ο Παπανικολάου

Μπάσκετ
Κάνει το μεγάλο βήμα προς το ΝΒΑ ο Παπανικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού φαίνεται να μετακομίζει ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς πληροφορίες από την  Αμερική αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με τους Χιούστον Ρόκετς.

Τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου ανήκουν εδώ κι έναν χρόνο στους Χιούστον Ρόκετς, που σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο, θέλουν να τον πάρουν μαζί τους στον μαγικό κόσμο του NBA.

Με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ντέιβιντ Πικ αποκαλύπτει πως οι «ρουκέτες» ετοιμάζουν πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων στον Έλληνα σμολ φόργουορντ.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2013, όταν από τον Ολυμπιακό πήγε στην Μπαρτσελόνα, ο 24χρονος διεθνής υπέγραψε για 3+1 χρόνια με συνολικές απολαβές 5.5 εκατ. ευρώ. Στο συμβόλαιό του υπάρχει και ο ειδικός όρος του NBA out που ισχύει τόσο γι’ αυτό το καλοκαίρι (1 εκατ. ευρώ), όσο και για το επόμενο (750 χιλ. ευρώ).

Φέτος, ο Παπανικολάου έφτασε με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το Final-4 της Ευρωλίγκας, όπου τα αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα. Σε 28 αγώνες που έπαιξε συνολικά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, είχε 6.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 0.8 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News