Ειδήσεις

Συλλήψεων συνέχεια για υποθέσεις πλαστογραφίας

Συνελήφθησαν ακόμη δέκα αλλοδαποί για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, το περασμένο Σαββατοκύριακο  καθώς όπως αποδείχτηκε επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία και Σουηδία.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις δύο  αλλοδαπών,  υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 22 και 27 ετών, έγιναν προχθές το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Γενεύη Ελβετίας.

Επιπλέον, χθες το πρωί συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, διότι επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Σε μεταγενέστερο χρόνο συνελήφθησαν, ακόμη πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας από 18 έως και 35 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Παρίσι Γαλλίας με πλαστά έγγραφα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 20 και 48 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών, θα αναχωρούσαν από τη χώρα με προορισμό ο 20χρονος τις Βρυξέλλες Βελγίου και ο 48χρονος τη Στοκχόλμη Σουηδίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια