default-image

Στην Ελούντα τα μέλη της διασημότερης ροκ μπάντας

Κρήτη
Στην Ελούντα τα μέλη της διασημότερης ροκ μπάντας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη... γνωρίζει και φέτος πιένες τουριστικά! Και πέρα από τα εκατομμύρια των "ανώνυμων" τουριστών απ' όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, υπάρχουν και οι εκπρόσωποι του τζετ σετ, οι "επώνυμοι". Και ο τόπος που επιλέγουν οι περισσότεροι εξ αυτών δεν είναι άλλος από την Ελούντα!

Το θέρετρο του Μεραμβέλου, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί φιλόξενο καταφύγιο για τις διεθνείς διασημότητες. Έτσι, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ήρθε να διασκεδάσει την παταγώδη μουντιαλική αποτυχία της Πορτογαλίας στην Ελούντα, τα κάλλη του θέρετρου απόλαυσαν και τα μέλη του σπουδαίου ροκ γκρουπ, που θεωρείται ίσως το πιο επιτυχημένο στη σύγχρονη ροκ σκηνή, Red Hot Chili Peppers.

Τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος πέρασαν μαζί δέκα ημέρες κοινών διακοπών στο πολυτελές ξενοδοχείο "Elounda Peninsula".

Τα μέλη του συγκροτήματος έμεναν σε πέντε exclusive σουίτες, τις οποίες επιτηρούσε μια ομάδα σεκιούριτι που απέκλεισαν το ενδεχόμενο οποιασδήποτε προσέγγισης με θαυμαστές ή... περίεργους.

Ακόμα και η κράτηση των δωματίων στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης έγινε σε διαφορετικό όνομα, προκειμένου να μη διαρρεύσει η είδηση του ερχομού τους.

Ο μάνατζέρ τους είχε πάντως επισημάνει στους υπευθύνους του πολυτελούς συγκροτήματος ότι επρόκειτο να καταφτάσουν κάποιοι "σταρ", ώστε να εξασφαλίσει υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Πριν από δέκα ημέρες, το συγκρότημα με τους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο προσγειώθηκε με λίαρ τζετ στην Κρήτη για διακοπές, που έμελλε «να τους μείνουν αξέχαστες», όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν και στο βιβλίο των επισκεπτών.

Οι Red Hot Chili Peppers έφτασαν με ιδιωτικό αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Χίθροου, αμέσως μετά τη συναυλία τους στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis συνοδευόταν από το γιο του, με τον οποίο καθημερινά επιδίδονταν σε θαλάσσια σπορ, ενώ ο μπασίστας Flea έφερε μαζί του και τους γονείς του, οι οποίοι επέλεξαν διαφορετικό πρόγραμμα από τα μέλη του συγκροτήματος.

Οι Red Hot Chili Peppers παρέμειναν στην Ελούντα για δέκα μέρες φροντίζοντας να χαλαρώσουν απόλυτα. Ελάχιστες ήταν οι φορές που βγήκαν εκτός ξενοδοχείου, ξυπνούσαν αργά το πρωί και περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτουν οι πέντε σουίτες όπου διέμειναν.

Τις λίγες φορές που βγήκαν από τις σουίτες τους πήγαν βόλτα με το σκάφος του «Elounda Peninsula» βρίσκοντας απόμερους κολπίσκους για να κάνουν βουτιές και θαλάσσια σπορ. Δεν παρέλειψαν, επίσης, να δοκιμάσουν παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με τη χωριάτικη σαλάτα και το μουσακά, ενώ τα βράδια επιδίδονταν στην κατανάλωση κρητικού οίνου.

Οι Red Hot Chili Peppers είχαν άλλωστε κάθε λόγο να αποζητούν την ξεκούραση, αφού λίγο πριν από την άφιξή τους στην Κρήτη μόλις είχαν ολοκληρώσει την παγκόσμια περιοδεία τους.

Απέφυγαν να μοιράσουν αυτόγραφα ακόμη και στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, ενώ έκαναν επαινετικά σχόλια για το συγκρότημα που έπαιζε κάθε βράδυ διασκεδάζοντας τους υπόλοιπους θαμώνες του καταλύματος. «Γελούσαν, διασκέδαζαν, έκαναν βουτιές και χαλάρωναν», αναφέρουν όσοι έτυχε να βρεθούν στην Ελούντα τις ίδιες ημερομηνίες, συνοψίζοντας το πρόγραμμα διακοπών του συγκροτήματος.

Τέλος, για δύο ημέρες ζήτησαν την αποκλειστική χρήση των χώρων του σπα προκειμένου να χαλαρώσουν μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των υπόλοιπων πελατών του ξενοδοχείου - ο Flea προτίμησε το τζακούζι και το μασάζ με hot stones και η υπόλοιπη παρέα το ταϊλανδέζικο με αρωματικά έλαια και αναζωογονητικά φύκια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News